Reduktim i peshës
  në zonët problematike

  Shtyp oreksin
  dhe djeg yndyrnat

  Për trup i shtrënguar
  dhe i formuar

  Për bilanc të shëndetshëm
  dhe kolesterol i optimizuar

  Mbështet shëndetin
  dhe sistemin imun

  Për flokë të bukura,
  lëkurë dhe thonj