Ја редуцира тежината
  во проблематичните делови

  Го потиснува апетитот
  и ги согорува маснотиите

  За затегнато
  и оформено тело

  За здрав баланс
  и оптимален холестерол

  Го зацврстува здравјето
  и имуниот систем

  За убава коса,
  кожа и нокти